Black Summer | Interlink

Timp de citit: 2 minutes

Oficial, a inceput vara! Distractia si concediile incep sa-si faca simtite prezenta. Caldura topeste tot in jurul ei, inclusiv preturile. La Interlink dam startul Black Summer, lasandu-va sa va bucurati de reduceri de pana la 35% la toate produsele noastre, in periada 10-24 Iunie.

Black Summer | Interlink

Aduceti in casele dumneavoastra aerul de vara, achizitionand produse refurbished, second hand sau chiar noi si beneficiati atat de garantie cat si de preturi extrem de accesibile. Puteti fi siguri ca produsele vor arata impecabil in momentul in care acestea vor ajunge in casele dumneavoastra, pentru ca aici la Interlink specialistii nostri isi dedica timpul ca tu sa ai un produs impecabil de lunga durata.

Accesati www.interlink.ro si achizitionati produsul dorit in perioada Black Summer, unde aveti o gama larga de produse IT uimitoare ce va asteapta. Puteti alege de la calculatoare, laptop-uri, imprimante pana la la servere, componente PC sau chiar mobilier office. Si mai mult de atat, pentru toate comenzile ce depasesc 150 de lei, va asiguram transportul gratuit al produselor.

Black Summer | Interlink

 

Garantia pentru produsele noastre second hand este de 12 luni, insa puteti alege si produsele refurbished cu o garantie de 36 de luni + licenta Windows cadou din partea noastra. De asemenea, puteti alege o extindere a garantiei pana la 5 ani, iar daca doriti o configuratie superioara celei pe care o punem la dispozitie, apasati doar pe butonul “Upgrade” ce va apare sub produsul accesat si alegeti ce upgrade-uri doriti sa fie facute la produsul respectiv, in limita stocului disponibil.

Ca o mica recomandare puteti accesa oferta noastra pentru laptop-urile DELL din gama XPS chiar aici, ce va vor aduce o noua experienta in ceea ce priveste functionalitatea si modul de utilizare. Iar pentru o “asortare” excelenta acasa sau la birou, consultati oferta noastra pentru mobilier office aici.

Daca produsul nu este pe placul dumneavoastra, il puteti returna in 60 de zile din momentul achizitionarii acestuia.

De Black Summer prinde si tu oferta si achizitioneaza ceea ce iti doresti. Pentru ca la Interlink gasesti Garantia Calitatii. Din 1997.

Leave a Reply