Calculatoarele Refurbished: Top 3 avantaje

Timp de citit: < 1 minute

Cu toate că uneori sunt trecute cu vederea, calculatoarele refurbished reprezintă o opțiune importantă pentru oricine vrea să înceapă o afacere sau are nevoie de un sistem pentru uz personal. Acestea vin cu o serie de avantaje, pe care le vom enumera mai jos și care vă vor ajuta să vă formați o opinie pentru următoarea dumneavoastră achiziție.

             3. Garanția prelungită

             Calculatoarele refurbished vândute de Interlink sunt însoțite de o perioadă de garanție de 3 ani. Dacă doriți, aveți opțiunea de a adăuga încă 2, pentru un total de 5 ani. Înainte de livrarea sistemelor, tehnicienii noștri se asigură că acestea funcționează în parametri optimi, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de calculatoare refurbished egale în performanță cu modelele noi.

             2. Sistem de operare Windows inclus

             Pe lângă calitatea superioară oferită față de modelele second hand, calculatoarele refurbished se livrează cu sistemul de operare deja instalat. Puteți opta pentru variantele Home sau Pro de Windows 10, care vor fi incluse în prețul final. Noi vom avea grijă de sistemul de operare, iar dumneavoastră veți putea folosi calculatorul imediat ce l-ați pus în funcțiune.

             1. Prețul mic

             Calculatoarele refurbished brand, cum ar fi Dell, HP, Lenovo pot fi destul de costisitoare cumpărate noi. Cele refurbished oferă aceeași performanță ca un calculator nou, dar pot fi achiziționate chiar și la jumătate din prețul original. De asemenea, Interlink vă oferă, după cum am menționat la punctul doi, licența Windows 10, reducând și mai mult cheltuielile necesare pentru achiziționarea unui sistem.

Leave a Reply