Interlink implineste 20 de ani!

Timp de citit: < 1 minute

Interlink implineste 20 de ani! Asa ca, ne pregatim sa sarbatorim impreuna cu dumneavoastra! In perioada 1-20 mai, echipa Interlink va pregateste 20 de zile cu promotii la toate produsele noastre. Si cum altfel sa celebram, decat oferindu-va diverse surprize din partea noastra. Asadar in perioada urmatoare, fiti cu ochii-n patru pentru ceea ce am pregatit pentru dumneavoastra, si profitati din plin de surprizele noastre.

Interlink implineste 20 de ani!

Ne dorim o permanenta conexiune buna cu clientii nostri, iar la aceasta aniversare, cu siguranta va vom da motive sa celebrati impreuna cu noi. Asadar, toate categoriile de produse, de la calculatoare, imprimante, laptop-uri, pana la monitoare, servere sau accesorii, vor fi aduse in atentia dumneavoastra in urmatoarea perioada, dar dupa cum am specificat, surprizele isi vor face loc.

Interlink implineste 20 de ani!

Intrati pe www.interlink.ro,  accesand constant, si hai sa celebram impreuna acest minunat eveniment din viata Interlink. Evident, nu vom dezvalui, inca, surprizele pregatite, pentru ca, desigur, altfel n-ar mai fi surprize.

Va asteptam in numar cat mai mare pe site-ul nostru in urmatoarea perioada, si nu uitati ca puteti gasi la noi, atat produse IT second hand, cat si refurbished, la o calitate buna, toate avand Garantie.

Pentru ca la Interlink gasiti Garantia Calitatii. Din 1997.

Leave a Reply