Dell 5330dn – mai multi utilizatori, o singura imprimanta!

Timp de citit: 2 minutes

In articolul de astazi o sa va prezentam o imprimanta laser monocrom rapida, conceputa in special pentru a economisi spatiu si timp in birourile cu ai multi angajati.

Dell 5330dn este o imprimanta sh cu un design cat se poate de simplu si robust, fara margini, tavi atasate, sau forme reliefate care ar putea incurca circulatia prin birou. Imprimanta este aproape cubica, masoara doar 415 x 476 x 344 mm si cantareste aproximativ 22 kg.
Aceste imprimante second hand vin echipate cu procesorare de 500Mhz, o memorie ram de 256Mb si un cartus cu capacitate de pana la 10.000 de pagini, insa cartusul poate fi inlocuit cu unul cu o capacitate de pana la 20.000 pagini, iar memoria ram poate fi extinsa pana la 768Mb.
Viteza de imprimare poate ajunge la 50 pagini pe minut la o rezolutie de 600 x 600 dpi, astfel putem economisi timp in cazul in care trebuie sa tiparim un numar mare de pagini si nu trebuie sa ne facem griji ca alimentam cu hartie odata la 2 minute deoarece sertarul poate stoca pana la 500 coli.
Imprimanta suporta tipuri de hartie simpla (normala, groasa), coperti (normale, groase), hartie cretata (normala, groasa), etichete (normale, groase), plicuri, hartie reciclata, hartie transparenta, carton si hartie pretiparita cu dimensiuni A4, B5, A5, Letter, Executive, Folio (8.5″x13″), Legal, Com-10, Monarch, DL, C5 si C6.
Pentru conexiunea cu alte aparate, aceasta imprimanta sh ne ofera un port de retea 10/100/1000 BaseT RJ45, un port paralel si un port USB 2.0.
O alta functie importanta oferita de aceasta imprimanta este duplexul automat, aceasta functie ne permite tiparirea automata a ambelor pagini ale unei coli. Duplexul automat este o caracteristica importanta pentru o imprimanta de birou deoarece nu este nevoie ca de fiecare data sa intoarceti paginile manual pentru a imprima pe verso, mai ales pentru imprimarea diverselor contracte si economisirea hartiei.
Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce privesc programele de instalare si sistemul de operare folosit, aceasta imprimanta ieftina este compatibila cu majoritatea sistemelor de operare Windows, Macintosh, Linux, Unix, IBM si Citrix MetaFrame, iar driverele pentru instalare se pot descarca gratuit de pe pagina producatorului.
Detalii suplimentare gasiti in categoria Imprimante Laser Ieftine.

Dell 5330dn – mai multi utilizatori, o singura imprimanta!
dell 5330dn

Leave a Reply