HP Pavilion W5000 – Un minitower simpatic!

Timp de citit: 2 minutes

Astazi o sa va prezentam micutul calculator HP W5000, desi este un model un pic mai vechi nu este depasit moral si ramane in clasa business pavilion. Cu ceva timp in urma aceste calculatoare costau o avere pentru ca foloseau tehnologia de varf din vremea lor si faceau parte din clasa de lux a brandului HP. Intre timp tehnologia a avansat destul de mult si au aparut noi modele mult mai performate, insa HP Pavilion W5000 nu si-a pierdut farmecul si va ramane un calculator sh simpatic cu multe posibilitati de upgrade si o carcasa demna de clasa business.

Carcasa de tip MiniTower gazduieste o placa de baza micro atx echipata cu un procesor Intel Pentium 4 cu o frecventa de 3000 Mhz, o memorie RAM DDR2 cu o capacitate de 1024Mb si un spatiu de stocare de 80Gb cu interfata SATA.
Designul carcasei si tipul de aranjare interioara si exterioara a componentelor ofera acestui calculator ieftin o amprenta unica ce nu poate fi gasita in alta parte.

Ne intoarcem la placa de baza a acestui calculator second hand sa nu ratam cele mai importante caracteristici legate de posibilitatile de extindere a capacitatilor. Placa de baza este un Asus PTGD1-LA (Puffer2) cu socket 775 ce suporta procesoare Intel Pentium 4 HT cu frecvente de maximum 3.6 Ghz. Cele 4 sloturi de memorie DDR2 pot gazdui pana la 4096 Mb (4 x 1gb DDR2), iar cele 4 porturi Sata suporta pana la 4 unitati de stocare cu rata de transfer de maximum 150Mb/s.
Pe langa aceste facilitati, placa de baza ne ofera si o placa audio HD 5.1 integrata, un slot IDE pentru unitati optice, 3 sloturi Pci si un slot Pci-e pentru placa video.

Porturile disponibile pe panoul din spate sunt: 2x PS2, 1x paralel, 1x RJ-45, 2x S/PDIF (in/out), 1x IEEE 1394 (firewire) si 6x Audio. Intern mai gasim: 1xIEEE 1394a, 2x USB si 3x Audio.

Pentru detalii suplimentare accesati categoria Calculatoare Ieftine.

HP Pavilion W5000 – Un minitower simpatic!

Leave a Reply