Fujitsu Siemens P8020 – 12.1 inch LED Display

Timp de citit: < 1 minute

Bine v-am gasit pe blogul nostru, astazi o sa va prezentam un laptop sh mai mult decat portabil si cu o configuratie care nu va va dezamagi.
Fujitsu P8020 este un laptop second hand compact si usor, destinat clasei business. Chiar daca a trecut ceva vreme de la aparitia acestui laptop pe piata, va ramane in clasa destinata afacerilor datorita facilitatilor si designului sau.
Calitatea detaliilor se simte de la prima atingere, iar textura carcasei si culoarea metaliica lucioasa ii ofera un aspect sobru.

Pe placa de baza gasim un procesor Intel Core 2 Duo SU9400 ce lucreaza la o frecenta de 1400Mhz si are 3Mb Cache L2, 800Mhz FSB si beneficiaza de tehnologiile Intel Visualization, Intel Trusted Execution, Intel 64, Intel SpeedStep si Execute Disable Bit.

Aceste laptopuri second hand vin cu o memorie RAM DDR2 cu o capacitate de 4096Mb, aceasta fiind limita maxima la care poate fi extinsa.

Display-ul LED cu o diagonala de 12.1 inci ne ofera o claritate buna a imaginii, iar unghiurile de vizibilitate sunt decente pentru vizionarea unui film impreuna cu cativa prieteni.
Display-ul acestor laptopuri are la baza o tehnologie Crystal View Glossy, este de tip WXGA si poate atinge rezolutii de pana la 1200 x 800 dpi cu ajutorul placii video integrate Intel Graphics Media Accelerator 4500HD.

Desi, aceste laptopuri ieftine masoara numai 27.4 x 21 x 3.7 cm si cantaresc 1.31Kg, cei de la fujitsu au avut loc si pentru destule posibilitati de comunicare si trafic de date: 1 port de retea RJ-45, modem RJ-11, Wifi, Bluetooh, 3 porturi USB, 1 port VGA si 2 porturi Audio.
Pentru detalii suplimentare vizitati pagina Laptopuri Second Hand.

Leave a Reply