Fujitsu Siemens Lifebook S7220 – Un laptop modest

Timp de citit: 2 minutes

Ce ti-ai cumpara daca ai stii ca nu ai nevoie de echipamente de ultima generatie pentru chat, filme, muzica si browsing?

Multi cred ca este o intrebare retorica, insa sunt multe persoane care nu realizeaza acest lucru si achzitioneaza echipamente mult mai performante fata de necesitatile lor.
Evaluarea echipamentelor IT in functie de necesitati nu este deloc complicata si va este mult mai la indemana decat credeti. Trebuie doar sa cautati cerintele de sistem ale programelor pe care urmeaza sa le utilizati si va ghidati in functie de acestea.

Astazi o sa va prezentam un latop second hand ale carui performante sunt subestimate de catre multi necunoscatori. LifeBook S7220 este un laptop destinat utilizarii obisnuite de zi cu zi si totodata intruneste un echilibru stabil intre performanta si portabilitate.

Aceste laptopuri second hand vin echipate cu procesoare Intel Core 2 Duo E8400 cu frecventa de 2260Mhz, Intel Core 2 Duo E8600 cu frecventa de 2400Mhz sau Intel Core 2 Duo E8700 cu frecventa de 2530Mhz. Acestea sunt variantele de procesoare pe care le gasiti in magazinul nostru, insa placa de baza suporta procesoare Intel din seriile Centrino, Celeron, Pentium, Single Core, Dual Core si Core 2 Duo.

Memoria RAM este de tip DDR2 si are o capacitate de 2048Mb, aceasta poate fi extinsa pana la 4096Mb DDR2 cu frecventa de 1066Mhz, cu ajutorul celor 2 sloturi DDR2 DIMMS.

Display-ul acestui laptop ieftin este de tip WXGA TFT, beneficiaza de tehnologia Anti Glare si poate reda pana la 16.7 milioane de culori la o rezolutie de 1280 x 800 dpi.

Pe placa de baza gasim un chipset Intel GM45 Express care vine impreuna cu o placa video Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD cu DVMT 5.0 si Clear Video Technology.

Va mai spunem ca laptopul vine si cu card reader incorporat si va lasam sa descoperiti toate celelalte detalii pe pagina Laptopuri Second Hand.
Fujitsu Siemens Lifebook S7220 – Un laptop modest

Leave a Reply