Dell OptiPlex 960 All in One – Bun pentru afacerea ta!

Timp de citit: < 1 minute

Ai o afacere? Noi iti oferim solutia perfecta!

Compact intr-o carcasa eleganta!

Desktop All in One al celor de la Dell este creat special pentru business. Dell OptiPlex 960 are un design modern cu insertii de aluminiu intr-o carcasa Small Form Factor (SFF) ceea ce il face sa fie compact si sa ocupe putin loc pe biroul dvs. Monitorul Dell Widescreen cu diagolana de 19 inch este incastrat intr-un suport metalic in spatele caruia este amplasata unitatea centrala. Suportul pe care este instalat monitorul va permite sa reglati distant pe vertical si unghiul de inclinare pe orizontala in functie de preferintele dumneavoastra.

Performanta si eficienta!

Orice afacere ati avea, mica, medie sau mare, aceste calculatoare second hand sunt cea mai buna alegere din orice punct de vedere. OptiPlex 960 vine intr-o confiuratie performanta, cu un procesor Intel Core 2 Quad Q9400, ce atinge o frecventa de 2.66 Ghz, 4 Gb DDR2 si 250 Gb HDD ceea ce va permite sa atingeti performante ridicate si multitasking.

Prietenos cu buzunarul tau!

Dell a creat OptiPlex 960 sa fie prietenos cu utilizatorul sau cat si cu buzunarul dvs. Acest All in One este foarte silentios si nu va pune la cheluieli mari cu facturile de energie electrica, astfel va ajuta sa protejati mediu si resursele natural globale.

Siguranta si securitate!

Fiind un Sistem dedicate afacerilor, Dell Optiplex 960 are o securitate ridicata a datelor pentru a nu va pune in pericol informatiile din firma dvs, oferind cpriptare si autentificare avansate intr-o singura carcasa.

In plus, va putem oferii mult mai multa siguranta si securitate cu Dell OptiPlex 960 in varianta Refurbished, care vine cu 36 luni garantie si sistem de operare cu licenta Windows 7 Home premium sau Professional.

Pentru mai multe detalii Click Aici

Leave a Reply