Oferim garantie pe componente

Timp de citit: < 1 minute

Ce este garantia pe componente?

Este o garantie care acopera toate compoentele unui sistem si va ofera posibilitatea de a modifica configuratia sitemului fara a pierde garantia.

In cazul garantiei standard, deschiderea sistemului pentru adaugarea de componente, duce la ruperea sigiliului si pierderea garantiei.

In cazul garantiei pe componente, fiecare componenta are sigiliu si puteti deschide sistemul pentru a adauga noi componente fara a pierde garantia sitemului.

De asemenea, in cazul in care ati achizitionat un calculator / server de la noi, iar dupa un anumit timp o componenta a acelui produs se strica puteti sa trimiteti in garantie doar piesa defecta, nu este nevoie sa trimiteti sistemul intreg.

Garantia pe componente ofera flexibilitate atat pentru persoane fizice cat si pentru firme si constituie un avantaj.

Spre exemplu: Pentru o firma este destul de greu sa schimbe parcul IT daca acesta este uzat moral, iar garantia standard este extinsa pe mai multi ani. Asta inseamna ca nu poate deschide sitemele pentru a adauga / schimba componente pentru ca ar pierde garantia.
Prin urmare, parcul IT va trebui schimbat integral, iar aceasta duce la costuri suplimentare si pierderi care ar putea fi evitate.

 

 

 

Leave a Reply