Solutii de stocare ieftine – HP ProLiant DL160 G6

Timp de citit: < 1 minute

Va prezentam serverul HP ProLiant DL160 G6 ce face parte din generatia a 6-a de servere a celor de la HP. Este un server second hand cu o configuratie solida si flexibila. Acest server este o combinatie echilibrata intre putere de calcul si redundanta intr-un sasiu compact cu format 1U; designul compact va ajuta sa economisiti spatiu in datacentre.

Serverul HP ProLiant DL160 G6 Se poate gasi in magazinul nostru cu doua tipuri de procesoare: Varianta 1 cu 2 procesoare Low voltage de tip Intel Xeon Quad Core L5630 ce ating o frecventa de 2.13Ghz la 12Mb Cache si varianta 2 cu doua procesoare High voltage de tip Intel Xeon Quad Core E5620 ce ajung la o frecventa de 2.4Ghz la 12Mb Cache.

In configuratia standard, memoria ram, are o capacitate de 8Gb si este de tip DDR3 ECC; aceasta poate fi extinsa pana la 288Gb cu ajutorul celor 18 sloturi disponibile.

Serverul suporta pana la 4 HDD-uri de 3.5 inch SATA sau SAS. Hard disk-urile pot fi configurate in diverse variante, insa RAID-ul integrat HP Smart Array B110i ofera suport doar pentru HDD SATA.

Va oferim si posibilitati de upgrade fata de configuratiile existente pe site:
Putem adauga memorie RAM pana la 72Gb RAM si HDD-uri de diverse dimensiuni atat SAS cat si SATA.

Pentru mai multe detalii accesati pagina Servere de Stocare

 

Leave a Reply