Extra Garantia de Retur

Timp de citit: < 1 minute

Nu iti place produsul? Iti dam banii inapoi!

Da este adevarat. Asa suna noul serviciu Interlink destinat in totalitate clientilor nostrii.

Cand vorbesti de produse second hand, romanul se gandeste deja la produse uzate, invechite ca tehnologie sau la produse de proasta calitate. De aceea am hotarat sa demonstram clientilor nostri contrariul celor de mai sus. Dorim sa demonstram ca un produs second hand nu inseamna un produs de proasta calitate!

De cele mai multe ori am intalnit cazuri in care posibilii clienti erau nehotarati asupra unui produs datorita faptului ca produsul respectiv era unul second hand. Cu toate ca pretul este foarte bun comparativ cu piata, cu toate ca oferim garantie 12 luni sau ca produsul este deseori aproape nou, la sfarsit multi dintre ei pun diverse intrebari gen:

– “De unde stiu eu ca produsul este functional?”
– “…daca produsul care il primesc nu este acelasi cu cel comandat?”
– “…daca produsul are urme vizibile de folosinta indelungata?”
– “…daca produsului nu functioneaza bine?”

Astfel am hotarat sa creem Extra Garantia de Retur!
Extra garantia de retur este o extra polita de asigurare(pe langa polita de garantie de 12 luni) in posesia careia poate intra orice client InterLink care nu este multumit de produsul cumparat. Astfel incercam sa inlaturam orice dubii legate de produsele sau de calitatea produselor noastre! Clientul nu isi asuma nici un risc in momentul in care cumpara un produs InterLink, deoarece poate returna marfa cumparata in maxim 15 zile de la data achizitionarii, primindu-si astfel banii inapoi sau un alt produs la schimb.

Pentru detalii lagate de Extra Garantia de Retur acceseaza pagina:
https://www.interlink.ro/extra-garantie

Leave a Reply