HP 8150 – O imprimanta A3 pentru volum mare

Timp de citit: 2 minutes

Buna ziua si bine v-am gasit, astazi o sa va prezint una din imprimantele noastre A3 destinata celor care au nevoie sa tipareasca un volum mare de pagini intr-un timp scurt.

Multe firme au nevoie de o imprimanta A3 Laser pentru diverse activitati si nu-si permit achizitionarea uneia noi deoarece sunt destul de scumpe, iata si slutia noastra: HP LaserJet 8150.

Aceasta imprimanta laser sh A3 are o viteza de pana la 32 pagini pe minut la ceamai buna calitate cu rezolutii FastRes 1200 (1200 dpi quality) si 600 x 600 dpi.

Memoria ce sta la baza imprimantei laser monocrom are o capacitate de 32 Mb si este capabila sa tina mine limbaje de printare ca: HP PCL 6, HP PCL 5e, Postscript Level 3 emulation, Printer Job Language (PJL), Printer Management Language (PML).

Capacitatea de stocare standard a hartiei ajunge la 1100 de coli si 32 plicuri, iar tava de iesire tine pana la 600 de coli. Duplexul incorporat este automat si permite tiparirea paginilor pe ambele parti.
Suporta hartie ca : Hârtie (bond, carton, colorata, cut-sheet, cu antet, simplă, pretipărită, pre-perforată, reciclată, aspră), plicuri, etichete, folii transparente cu dimensiuni :
Letter, executive, legal, tabloid, commercial number 10 envelopes, DL envelopes, Monarch envelopes.

Volumul lunar recomandat pentru aceasta imprimanta second hand A3 este de 150000 pagini, iar cartusul de tip C4182X rezista la aproximativ 13000 de pagini.
Conectivitatea standard : IEEE 1284-compliant bidirectional parallel, 2 open EIO slots, HP Jetdirect EIO internal print server for Fast Ethernet 10/100Base-TX in third EIO slot, foreign interface harness (FIH) portal.
Driverele pentru conexiunea cu un calculator se gasesc pe site-ul producatorului si se instaleaza cat ai clipi, imprimanta laser second hand suporta mai toate sistemele de operare cunoscute de pe piata.
Dimensiunile standard sunt de aproximativ 75 x 75 x 75 cm, iar greutatea nu depaseste 50.8 Kg.

Pentru detalii suplimentare legate despre aceasta imprimanta A3 Laser cat si despre alte imprimante va rugam accesati categoria IMPRIMANTE SECOND HAND.

 

Leave a Reply