Laptop Compaq Presario CQ56-150SH – Noua generatie AMD Vision

Timp de citit: 2 minutes

Buna ziua, pentru ca mai mereu va prezint laptopuri second hand am hotarat ca astazi sa va pun la curent si cu o tehnologie portabila noua de ultima generatie. Am ales sa va prezint Laptopul ieftin Compaq Presario CQ56-150SH.

Laptopurile sunt noi, iar “SH”-ul din coada numelui nu are legatura cu starea produsului, este doar o serie a acestui model. Am adus la vanzare aceste laptopuri noi incercand sa va punem la dispozitie o tehnologie de ultima ora la un pret accesibil.

Laptopul vine cu un procesor AMD V140 din seria Vision cu o frecventa de 2300 mhz, acesta fiind un procesor pregatit sa faca fata imaginilor si clipurilor video de inalta fidelitate. Pentru acest lucru nu este nevoie doar de un procesor bun ci si de un ecran potrivit care sa suporte rezolutii mari, cei de la Compaq au decis sa foloseasca un ecran Wide LED High-Definition HP BrightView cu o diagonala de 15.6 inci care poate atinge rezolutii de1366 x 768 dpi.

Ca toate aplicatiile sa ruleze conform planurilor laptopul este dotat cu 2 gb RAM DDR3 si o placa video Ati Mobility Radeon HD 4250 cu o memorie de 893 MB.

Spatiul pentru stoacare a datelor este de 320 gb si are o interfata S-ata 2, iar stocarea si transferul datelor se pot face cu ajutorul SuperMulti DVD±R/RW cu Double Layer Support, Buetooth-ului, retelei wireless, portului rj-45 si porturilor USB 2.0.

Acest laptop este destinat in primul rand comunicarii de la distanta si mai ales portabilitatii, din acest motiv vine cu o camera web incorporata, microfon stereo, 2 iesiri pentru sunet si microfon cu suport HD si o baterie Li-Ion cu 6 celule.
Dimensiunile acestui laptop sunt de 37.4 cm x 24.6 cm x 3.28 cm / 3.78 cm, iar greutatea aproximativa este in jur de 2,5 Kg.

Pentru detalii suplimentare despre acest laptop va rugam sa accesati categoria Laptopuri noi.

Leave a Reply