Promotiile saptamanii si Hp Compaq 6720s !

Timp de citit: 2 minutes

In ultima vreme am fost implicati in alte activitati si nu am reusit sa ne ocupam foarte bine de promotiile saptamanii, ne cerem scuze pe aceasta cale si va anuntam ca in fiecare saptamana veti gasi produse noi la super preturi in categoria Promotia Saptamanii. In aceasta saptamana avem la promotie o imprimanta, un laptop renew, un calculator, un monitor si un laptop second hand. Profitati de ocazie, preturile sunt promotionale doar in aceasta saptamana in limita stocurilor disponibile.
Pentru detalii legate de produsele din oferta, va rugam sa vizitati categoria Promotia Saptamanii.

Deoarece produsele din promotie au mai fost prezentate in articole anterioare, in continuarea acestui articol o sa va prezint un laptop second hand ieftin care nu face parte din oferta, este vorba despre Hp Compaq 6720s. Acesta este un laptop ieftin daca punem pretul in balanta cu calitatea si nu dezamageste cand vine vorba de performante.

Hp Compaq 6720s vine echipat cu un procesor Intel Celeron cu o frecventa de 2000 Mhz, o memorie RAM DDR2 cu o capacitate de 2048Mb si un hard disc de 80Gb cu interfata SATA. Aceste caracteristici pot fi modificate cu usurinta pentru ca acest laptop ieftin sh suporta procesoare Intel Core 2 Duo cu frecvente de pana la 2400 Mhz si un cache de 4Mb Level2, pana la 4096Mb memorie RAM DDR2 cu frecvente de 667Mhzsi hard discuri de pana la 500Gb cu interfata SATA.

Ecranul acestui laptop second hand masoara, nici mai mult nici mai putin de 15.4 inci in diagonala, are la baza o tehnologie LCD TFT WideXGA si poate atinge rezolutii de pana la 1280 x 800. Pentru un asa ecran, acest laptop second hand vine cu o placa video integrata Intel GMA X3100 cu o memorie de pana la 384Mb share din memoria sistemului.
Pe partea de sunet avem un difuzor incorporat si o placa audio High Definition integrata cu 2 intrari pentru microfon si casti/boxe. Acest laptop notebook ne mai pune la dispozitie si cateva porturi pentru trafic de date si anume: 3x USB 2.0, 1x VGA,1x RJ-11/modem, 1x RJ-45/ethernet, retea Wifi, Bluetooth, Unitate optica si 1x Card Reader SD.

Datorita marginilor subtiri si tehnologiei HP, dimensiunile acestui laptop netbook se rezuma la 32.3 mm (in fata) x 358 mm x 266.8 mm, iar greutatea nu depaseste 2.49 Kg. Este un laptop sh ideal pentru vacante sau alte deplasari datorita dimensiunilor reduse si ecranului wide excelent pentru vizionarea unui film.
Cam atat despre acest laptop, detalii suplimentare gasiti in categoria Laptop Ieftin.

 

Leave a Reply