Nec PowerMate ML460 Pro – Desktop si Tower intr-o singura carcasa!

Timp de citit: 2 minutes

In ultima vreme v-am tot prezentat calculatoare de dimensiuni reduse cu diverse configuratii, de la slab la performant si branduri de la Dell la Fujitsu, HP si altele. De ce?
Pentru ca tehnologia evolueaza an de an si toata lumea tinde catre aprate cat mai mici si performante care sa ocupe cat mai putin spatiu.
Astazi am revenit cu un nou calculator ieftin, mic si performant care pNec PowerMate ML460 Pro – Desktop si Tower intr-o singura carcasa!oate face fata multor provocari cand vine vorba de performanta si fiabilitate. Dupa cum spune si titlul, este vorba despre NEC PoweMate ML460 Pro in varianta Desktop.
Acest calculator second hand vine cu un procesor Core 2 Duo E6600 cu o frecventa de 2400 Mhz, 4Mb Cache L2 si un FSB de 1066Mhz.
Memoria RAM este de tip DDR2 si are o capacitate de 1024Mb, aceasta poate fi extinsa pana la 4096Mb 533 sau 667 Mhz, cu ajutorul celor 2 sloturi DDR2 DIMM.
Unitatea de stocare a acestor calculatoare ieftine are o interfata SATA si o capacitate de 80Gb.

Nec PowerMate ML460 este un calculator foarte bun avand in vedere raportul calitate / pret, singurul incomvenient este faptul ca vine fara unitate optica. Oricum, acesta nu este un motiv de ingrijoare deoarece carcasa permite montarea unei unitati optice slim.
Pentru comunicare si trafic de date, calculatorul ne pune la dispozitie urmatoarele porturi:Nec PowerMate ML460 Pro – Desktop si Tower intr-o singura carcasa!
1 x VGA
6 x USB 2.0
1 x serial
1 x parrallel
2 x Mic-In
1 x Line-In
2 x Audio-out
1 x Keyboard
1 x Mouse
1 x RJ-45

Chipsetul acestui calculator este un Intel Q965 North Bridge / Intel ICH8 DO South Bridge si vine impreuna cu o placa video Intel cu o capacitate de 256Mb share dn memoria sistemului.
In inchere va mai spunem ca dimensiunile calculatorului sunt foarte mici si nu depasesc 90 x 342 x 305 mm.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa vizitati pagina Calculatoare Ieftine.

Leave a Reply