Ricoh Aficio SP3400N – Imprimante laser grad A Lux

Timp de citit: 2 minutes

Astazi o sa va prezentam o imprimanta grad A lux proaspat ajunsa in stocurile noastre, care arata la fel de bine pe cat e de fiabila. Ce inseamna grad A Lux?

Grad A Lux exprima starea impecabila atat aspectual cat si functional a imprimantelor, acestea sunt testare anterior si vin ambalate individual pentru a nu fi zgariate sau lovite in timpul transportului.
Producatorul ne spune ca aceasta imprimanta sh:
Onoreaza rapid orice sarcina cu o viteza de 30 pagini pe minut si face ca fiecare pagina sa iasa impecabil la o rezolutie maxima de 600 x 600 dpi.

  • Proceseaza cu usurinta fiecare pagina cu ajutorul procesorului cu o capacitate de 295MHz si memoriei ram standard de 64Mb.
  • Are un port de retea rapid si un port USB 2.0la care puteti conecta un calculator cu Windows sau Mac.
  • Salveaza timp si energie incalzindu-se in cel mult 20 secunde si scoate prima pagina in mai putin de 8 secunde.
  • Poate tipari o gama larga de formate media cu dimensiuni de 8.5” x 14” si greutate de 90 lb.
  • Imprima rapid plicuri cu ajutorul sertarului special conceput pentru facturi si aplicatii de mesagerie.
  • Este un produs robust si fiabil conceput pentru volume mari de lucru, iar pretul este mic comparativ cu calitatea superioara a produsului.

Noi va putem spunem despre aceasta imprimanta ieftina ca este, cu siguranta, o alegere buna si ca producatorii au dreptate in ceea ce priveste fiabilitatea. Este un model nou, anul fabricatiei fiind 2010 / 2011, iar cartusul standard cu o capacitate de 5000 pagini vine incarcat 99%.
Dimensiunile mici si greutatea redusa o ajuta sa-si gaseasca locul in orice birou. Dimensiunile sunt de 370 x 392 x 262 mm / 14.5 x 15.4 x 10.3 inci, iar greutatea nu depaseste 11.6 kg / 25.6 lb.

Mai jos aveti atasate cateva poze reale, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati categoria Imprimante Laser SH.

Leave a Reply