Revenim in forta – Oferte la calculatoare sh cu licenta.

Timp de citit: < 1 minute

Asa cum toata lumea stie, odata cu cererea creste si oferta. Ne-am conformat si am creat 2 noi categorii de produse la pachet, pe site-ul www.interlink.ro. Este vorba despre categoriile calculatore second hand cu licente windows si laptopuri ieftine cu licenta.

Dupa cum bine stiti (unii dintre dumneavoastra), de ceva vreme comercializam licente windows refurbisher pentru calculatoare second hand, laptopuri sh, sisteme desktop si servere sh; insa in ultima vreme am extins gama de licente si pachete cu licenta.  Puteti achizitiona una din aceste licente Widows impreuna cu un produs, apasand butonul
aflat pe pagina fiecarui produs sau puteti opta pentru un pachet promotional (licenta + computer; licenta + laptop) accesand categoriile Computere SH cu Licenta sau Laptopuri Sh cu Licenta. In aceste 2 categorii veti gasi pachete promotionale cu pret redus.
Momentan, categoriile sunt in dezvoltare si avem o gama restransa de computere sh cu licenta si laptopuri ieftine cu licenta, insa pe viitor promitem sa venim cu noi oferte atractive.

Urmariti categoriile Calculatoare cu Licenta si Laptopuri cu Licenta.

Leave a Reply