Fax Brother 8070P – Jucarii noi !

Timp de citit: 2 minutes

La multi ani si bine ati revenit pe blogul nostru, in primul articol din acest nou an va v-oi vorbi despre cele mai noi jucarii din stoc si anume Brother 8070P.

Aceste faxuri second hand beneficiaza de o tehnologie laser monocrom si are incorporata o memorie de 2Mb, memoria de backup are baterie separata si dureaza pana la 4 zile.
Capacitatea de stocare a hartiei este de pana la 220 coli cu greutatea de 75g/m2 , 20 in ADF si 200 in sertar, iar capacitatea tavii este de 50 coli.
Pe interfata acestui fax laser gasim cateva butoane ce ne auta sa stocam numere de apelare rapida, sa copiem si sa facem diferite setari, pe langa acestea avem si un display LCD Back-Lit ce poate reda pana la 16 caractere pe o singura linie.
Acest fax second hand are cateva facilitati foarte utile ca: reapelare automata, One tocuch dial pana la 8 numere, 100 numere cu apelare rapid, group dial pana la 6 grupuri, Enhanced Remote Activation ce permite trmiterea apelurilor catre un telefon legat la fax si fax/tel switch ce permite recunoasterea automata a apelurilor si faxului.
Acest Fax sh poate memora pana la 80 pagini la rezolutie standard/MMR si are o scala de 64 niuante gri.
Pe langa aceste facilitati faxul stie sa redimensioneze documentele de pana la 297 x 350 mm astfel incat sa se potriveasca pe o pagina A4 si retrimite documentele care au probleme de primire cu ajutorul ECM (Error Correction Mode).
Aceste faxuri ieftine pot multiplica pana la 99 copii din ADF cu o viteza de pana la 10 pagini pe minut si permite zoom de la 50 la 200%.
Dimensiunile acestui fax se rezuma la 395 x 359 x 243mm, cantareste 7.5Kg si consuma in jur de 70W in asteptare si 940 W in functiune.
Detalii suplimentare despre acest fax cat si despre alte imprimante si multifunctionale gasiti pe pagina Imprimante Second Hand.
Mai jos aveti atasata o poza ca sa puteti vedea ce design frumos are si cat e de micut.Fax Brother 8070P – Jucarii noi !

Leave a Reply