Imprimanta second hand :: Cannon Laser Shot LPB 5200

Timp de citit: < 1 minute

Astazi am sa va vorbesc despre imprimanta Cannon LPB 5200 pentru ca este una din imprimantele laser color care a reusit sa ma uimeasca cu calitatea si claritatea pozelor, desi are o rezolutie maxima de 600×600 dpi.

Din punct de vedere al vitezei de imprimare se misca un pic cam greu dar calitatea paginilor tiparite merita timpul acordat, tipareste cu o viteza de 19 pagini A4 pe minut monocrom si 4 pagini pe minut color. Memoria interna standard este de 8mb.

Pentru ca viteza de tiparire a acestei imprimante nu este foarte mare, inginerii Cannon au redus timpul de Warm-Up la 0 secunde. Prin urmare nu mai este nevoie sa conectezi imprimanta si sa astepti o vesnicie pana se incalzeste si pana porneste datorita tehnologiei On-Demand Fixing Technology.

Costurile de imprimare a unei pagini sunt mici in raport cu calitatea imaginilor, iar cartusele au o autonomie de pana la 4000 pagini fiecare.
Aceasta imprimanta accepta majoritatea tipurilor de hartie ca hartie groasa, colorata, etichete, plicuri, carti postale si hartie normala cu dimensiunea maxima A4.

Capacitatea de stocare a hartiei nu este punctul forte al acestei imprimante deoarece sertarul poate tine doar 150 coli A4, insa are dimensiuni reduse pentru o imprimanta color cu asa capacitati de imprimare. Aceasta masoara 482 x 451 x 325 mm si cantareste numai 17 Kg.

Din punct de vedere al compatibilitatii este foarte permisibila, fiind compatibila cu majoritatea sistemelor de stocare de pe piata, sisteme ca Windows Xp, 2000, Millennium, Macintosh sau Linux.

Conexiunea imprimantei cu un calculator se poate realiza prin portul USB 2.0, este o conexiune rapida si sigura cu o rata mare de transfer a datelor.
Pentru detalii suplimentare despre aceasta imprimanata cat si despre alte imprimante laser. . . . .

Leave a Reply