Lexmark E360d – o imprimanta studenteasca!

Timp de citit: 2 minutes

Astazi o sa va prezentam o imprimanta laser monocrom ieftina, fiabila si cu o autonomie mare. Aceasta imprimanta laser second hand este o imprimanta excelenta pentru necesitatile unui student datorita vitezei de imprimare, functiei duplex si tipurilor si dimensiunilor de hartie suportate.

Lexmark E360d vine cu un design placut si o forma gemotrica ce-i permite sa-si gaseasca loc in orice colt al camerei.
Dimensiunile imprimantei sunt de 260 x 406 x 370 mm iar greutatea nu depaseste 14 Kg.
Imprimanta sh vine echipata cu un procesor de 400 Mhz si o memorie ram de 32 Mb ce poate fi extinsa pana la 288 Mb. Aceste caracteristici ajuta imprimanta sa tipareasca pana la 40 pagini pe minut normal si pana la 18 pagini pe minut duplex la o rezolutie de pana la 1200 x 1200 dpi, iar prima pagina scoasa nu dureaza mai mult de 6.5 secunde.

Aceasta imprimanta laser monocrom suporta tipuri de hartie plana, transparenta, etichete, carti de vizita si plicuri cu dimensiuni 10 Envelope, 7 3/4 Envelope ,9 Envelope, A4, A5, B5 Envelope, C5 Envelope, DL Envelope, A6 Card, Executive, Folio, JIS-B5, Legal, Letter, Statement, Universal , Oficio.
Sertarul imprimantei poate stoca pana la 300 coli A4 cu greutatea de 20 lb sau 75 gsm, iar capacitatea tavii este de 150 coli cu aceleasi caracteristici. Capacitatea cartusului este de 9000 pagini iar volumul lunar recomandat este de 740 pana la 6000 pagini.

Pentru conexiunea cu un computer, imprimanta ne pune la dispozitie un port IEEE 1284 paralel si un port USB 2.0. Driverele pentru instalare sunt gratuite si foarte usor de gasit pe site-ul producatorului, acestea se aleg in functie de sistemul de operare folosit.

Nu va faceti probleme, imprimanta suporta sisteme de operare Microsoft de la Windows 2000 la Windows 7, Apple Macintosh, Citrix MetaFrame si Linux de la Linpus Linux Desktop 9.2 pana la cel mai nou aparut.
Cam atat despre aceste imprimanta laser second hand, din punctul nostru de vedere are toate sansele sa devina cea mai buna prietena a unui student in pragul proiectelor.

Detalii suplimentare despre imprimante laser gasiti in categoria Imprimante Laser Ieftine.

Lexmark E360d – o imprimanta studenteasca!

Leave a Reply