Multifunctionale Laser – Lexmark X644e

Timp de citit: 2 minutes

Daca esti in cautare dupa o multifunctionala laser fiablila si ieftina, noi iti recomandam Lexmark X644e.
Achizitionand acest multifunctional laser beneficiati de multe facilitati si functii utile: Imprimare, Scanare, Copiere, Fax, Scanare color, Scanare in retea, Imprimare in retea, Monitor Toch Screen cu tastatura completa QWERTY, USB Host si multe altele.

Dar sa le luam pe rand si sa vorbim intati despre functia de imprimare.
Imprimarea poate ajunge la o viteza de 50 pagini pe minut la o rezolutie de 1200 x 1200 dpi (letter / monocrom), iar prima pagina scoasa nu dureaza mai mult de 8.5 secunde.

Copiatorul se poate folosi atat FlatBed cat si ADF, beneficiaza de functia reduce / enlarge si atinge o viteza de pana la 48 de copii pe minut la o rezolutie de 600 x 600 dpi.

Scannerul, la fel ca si copiatorul, poate fi folosit atat FlatBed cat si ADF si beneficiaza de functia Scan to: Mail, PC, Ftp sau USB Host.

Lexmark X644e nu este o imprimanta sh pretentioasa cand vine vorba de hartie si dimensiuni; suportand: carti de vizita, etichete, plicuri, etichete integrate, etichete de hartie, hartie plana, etichete din poliester, folii transparente si etichete vinyl cu dimensiuni 10 Envelope, 7 3/4, Envelope, 9 Envelope, A4, A5, DL Envelope, Executive, Folio, JIS-B5, Legal, Letter, Statement, Universal.
Tava suporta pana la 600 coli cu greutati cuprinse intre 16 si 47 lb, iar ADF-ul suporta 50 coli cu greutatea de 20 lb sau 75 gsm.

Aceasta multifunctionala second hand ne ofera un port USB pentru conectare la pc, un port USB host 2.0 pentru unitati de stocare externe, un port Rj-45 pentru conctare la retea si un slot card intern.

Pe langa toate aceste functii, beneficiati de un display touch color Lexmark e-Task cu diagonala de 8-inch (20 cm), cu ajutorul caruia puteti redacta, salva si imprima documente, puteti accesa menu-ul de setari al imprimantei, puteti trimite mailuri, puteti controla fiecare functie a imprimantei si multe altele.

Aceste imprimante laser second hand se pot instala si configura foarte usor, producatorul ne pune la dispozitie toate specificatiile imprimantei si driverele necesare. Acestea se pot descarca si instala in mod gratuit de aici si aici.

Pentru mai multe detalii accesati pagina Multifunctionale Laser.

Leave a Reply