Îți mai recomandăm și

STEBEL Nautilus Compact Black MINI


Producător: STEBEL
Cod Produs: 35098
Model: CCO-CLAX-VM-1122
Stare produs: Nou
Stoc epuizat

Descriere STEBEL Nautilus Compact Black MINI


Claxon electro-pneumatic "Stebel Nautilus Compact black - MINI" o forma si mai redusa a faimosului claxon electro-pneumatic Stebel Nautilus Compact. Cum am facut asta? Atelierul nostru a separat compresorul de unitatea acustica. Apoi, am eliminat acea parte a unitatii acustice pe care producatorul o instaleaza in jurul compresorului. Acest lucru a creat o reducere drastica a dimensiunii. Dupa aceea, am insistat pe priza de aer a unitatii acustice. Furtunul de aer liber este apoi cuplat la acest sistem cu cleme pentru furtun, acesta permitand la randul sau conectarea cu compresorul. Ce va ofera noul sistem? unitate acustica; compresor original Stebel, 12V; releu; surub original, montaj cu piulita pentru a fixa compresorul pe motocicleta sau autoturism; furtun de aer de 1 metru (mai mult decat suficient, poate fi scurtat la nevoie); sisteme prindere unitate. Fireste, marimea compresorului nu poate fi reglata, astfel incat acesta va ramane 11,5 cm lungime si de 5,5 cm latime. Unitatii acustice, pe de alta parte, i-am redus drastic dimensiunile: acustica si compresor: 10 cm lungime x 8,5 cm latime x 7,5 cm adancime. Avantajul acestui nou claxon creat este ca se poate monta si in cele mai inguste spatii ale motocicletei sau masinii dvs.
Bineinteles ca noul claxon a fost testat inainte de a fi lansat spre vanzare. Noul design este robust si functioneaza perfect, sunetul fiind identic cu cel al versiunii nemodificate. Nu exista nici o intarziere a sunetului atunci cand apasati butonul pentru claxon, in ciuda faptului ca, folosim un furtun de aer.
Desi modificarile aduse claxonului original au necesitat costuri suplimentare, am incercat pe cat posibil ca pretul final al produsului sa fie cat mai aproape de cel al claxonului nemodificat. Faptul ca acest claxon puternic poate fi montat de acum si pe motocicletele si masinile cu spatii extrem de reduse de montaj suntem siguri ca va face multi clienti multumiti!
Claxonul este permis a fi utilizat pe un drum public, numarul european de aprobare fiind E3 00 7004. Va rugam sa retineti acest numar, in urma modificarilor si decupajelor de material este nu mai este vizibil pe unitatea acustica, asa cum se intampla pe claxonul nemodificat.
Stebel Nautilus Compact produce un sunet puternic de 139 dB, masurat la o distanta de 10 cm. Sunetul la o distanta de 2 metri este de 115 dB, la o frecventa de 530/680 Hz .
Instalarea pe motocicleta sau autoturism se face extrem de usor cu ajutorul surubului din dotare sau prin prindere cu bride de plastic (soricei).
Află mai mult

Fie ca vei cumpara un produs second hand sau refurbished, Interlink iti garanteaza dreptul legal de retur. Mai mult, pentru siguranta ta, in loc de 14 zile legale de retur, noi iti oferim 30 de zile. De asemenea poti schimba produsul in cazul in care te nemultumeste, cu un altul, in 60 de zile.

Pentru mai multe informații legate de produsul STEBEL Nautilus Compact Black MINI, vă rugăm să ne contactați.

Opinii STEBEL Nautilus Compact Black MINI

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nu știi despre ce să scrii?
  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.
Nota:

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished