Informații Transport

 S.C. Interlink Group S.R.L. asigură transportul în orice colț al țării, în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, indiferent de distanță. În prezent colaborăm cu firmele de curierat rapid: GLS, Nemo Express. 

  

 Transportul poate fi: 

  

 GRATUIT - în cazul în care comanda dumneavostră depășește suma de 150 LEI. 

  

SUPORTAT DE CLIENT - în cazul în care comanda dumneavoastră nu depășește suma de 150 LEI sau dacă achiziționați produse din categoria Pachete IT sau produse "Speciale". Suma de plata a transportului, in acest caz, este de 25 de lei.


Plata transportului pentru produsele trimise în garanție va fi suportată de către Client - Dus și de către Interlink – întors.


OBSERVATIE :  In cazul comenzilor unde se refuză coletul fără un motiv bine întemeiat și de comun acord acceptat, plata transportului dus-întors va fi suportată de către client (50 de lei).

  

 Atenție! 

Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți de la firma de transport, în prezența curierului și să cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor, dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

 Vă mulțumim pentru înțelegere! 


 Interlink nu vinde sau livrează produse în străinătate.

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished