26 de ani!

Stoc Epuizat

0 opinii
Pachetul include:Un detergent de caroserie, pentru curatarea urmelor poluarii si a hidrocarburilorUn produs pentru inlaturarea gudronului.Un curatitor..
0 opinii
Confectionat din cauciuc, se monteaza intre cureaua de sustinere si roata, protejand astfel jantele bicicletei. Pachetul contine un set de 2 buc...
0 opinii
Adaptorul Thule 9762 poate fi utilizat in tarile in care nu este permisa scoaterea numarului de inmatriculare de pe masina.Numarul se scrie de mana sa..
0 opinii
Thule Light Board 976 se ataseaza usor pe suporturile de bicicleta Thule HangOn 972/974 si Xpress 970.Se fixeaza prin intermediul chingilor pe suportu..
0 opinii
Thule Bike Frame Adapter 982 se monteaza intre tija de la sa si cea a ghidonului.Constructia adaptorului permite prinderea sa numai in cazul in care c..
0 opinii
Kit adaptor necesar la instalarea suporturilor cu prindere pe haion BackPac 973..
0 opinii
Kit adaptor necesar la instalarea suporturilor cu prindere pe haion BackPac 973..
0 opinii
Suportul de biciclete Thule BackPac 973, este conceput pentru a transporta doua biciclete, dar se poate achizitiona separat adaptorul pentru a treia b..
0 opinii
Suportul de biciclete Thule BackPac 973, standard, este conceput pentru a transporta doua biciclete, dar se poate achizitiona separat adaptorul pentru..
0 opinii
Indiferent cu ce tip de priza este echipata masina,Thule ofera solutii.In functie de necesitate se poate converti de la 13 la 7 pini cu ajutorul adapt..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Set de chingi prindere potrivite pentru suporturile de bicicleta Thule EasyFold XT si Thule VeloSpace XT...
0 opinii
Descriere- Presiunea de fixare este distribuita pe o suprafata mare pentru a minimaliza riscul de daune la cadre de carbon- Se potriveste cu toate tip..
0 opinii
Thule Wall Hanger 9771 este un accesoriu ideal pentru depozitarea functionala a bicicletelor si a suportilor de biciclete. Sarcina maxima suportata de..
0 opinii
Caracteristici:Suportul de bicicleta Thule Xpress 970 este o solutie economica si eficienta destinata transportului bicicletelor pe carligul de remorc..
0 opinii
Caracteristici:Thule RideOn 9503 este un suport pentru biciclete, cu o mare capacitate şi funcţionalitate. Prin sistemul de cuplare Smart, se ataseaza..
0 opinii
Caracteristici:Thule HangOn 974 este un suport cu fixare pe carligul de remorcare, destinat transportului a 3 biciclete, cu prinderea prin atarnare. S..
0 opinii
HangOn 972 este un suport rabatabil, cu fixare pe carligul de remorcare, destinat transportului a 3 biciclete, cu prinderea prin atarnare. Sistemul ro..
0 opinii
Caracteristici:Suportul de bicicleta Thule HangOn 9708 este o solutie convenabila si eficienta pentru transportul in siguranta a bicicletelor pe carli..
0 opinii
Revolutionarul produs RaceWay este cel mai nou suport cu prindere pe hayon/ capota portbagaj pentru 2 sau 3 biciclete, dezvoltat de firma suedeza Thul..
0 opinii
Caracteristici:Revolutionarul produs RaceWay este cel mai nou suport cu prindere pe haion/capota portbagaj pentru 2 sau 3 biciclete, dezvoltat de firm..
0 opinii
Thule BackPac 973 este un suport de biciclete cu pozitie ridicata si mare flexibilitate, dedicat turismelor de tip van, minibus si MPV (pentru 2-4 bic..
0 opinii
FreeWay 968 reprezinta solutia economica a producatorului suedez Thule, destinata transportului bicicletelor pe hayon/ capota de portbagaj a autoturis..
0 opinii
Thule Lock 957 este un sistem antifurt pentru surubul de fixare pe carligul de remorcare a suporturilor de biciclete Thule HangOn 972/974/9708, Thule ..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Cu ajutorul acestei rampe, bicicleta se urca foarte simplu pe suportul de bicicleta cu prindere pe carligul de remorcare Clema premontata - ajuta la a..
0 opinii
Bicicleta nu trebuie ridicata, doar impinsa pe rampa pentru a fi fixata pe suportul de bicicleta.Cand nu este utilizata, rampa poate fi integrata in s..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Caracteristici tehniceMarime - 110/55/53 cmGreutate - 4 KgVolum - 315 litriCulori - negruFiind realizata din material impermeabil de cea mai buna cali..
0 opinii
Prin simpla atasare a rotii de transport Thule 9173 in partea inferioara a suportului de bicicleta, transportul catre si de la masina al suportului de..
0 opinii
Clema premontata, ajuta la atasarea rapida a rampei de suportul de bicicleta.Se poate atasa la suporturile de bicicleta : Thule VelospaceThule Velocom..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Thule SquareBar Adapter 8897 este un adaptor special conceput pentru montarea pe bare tranversale din otel a suporturilor de ski si echipament nautic:..
0 opinii
Caracteristici:Foarte rezistent, cu prindere in 4 puncte, sistemul de transport DockGrip ofera o buna protectie caiacului / placii in timpul transport..
0 opinii
Caracteristici:Foarte rezistent, cu prindere in 4 puncte ofera o protectie buna caiacului in timpul transportului.Prevazut cu 4 suporturi 2 cu grip d..
0 opinii
Caracteristici:Incarcarea, descarcarea si fixarea caiacului cu chingile din dotare se face la nivelul taliei datorita bratelor duble extensibile care ..
0 opinii
Thule VeloSpace 939 XT 3 poate transporta pana la 3 biciclete. Pentru a creste capacitatea de incarcare la 4 biciclete, se achizitioneaza separat Adap..
0 opinii
Caracteristici:Capacitate sporita de incarcare permitand transportul de biciclete electrice si biciclete de munte grelePosibilitatea de a creste capac..
0 opinii
Caracteristici:In pretul produsului este inclus si adapatorul pentru a 4-a bicicleta - Thule 9261. Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transpor..
0 opinii
Caracteristici:Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 927 combina functionalitatea impresionanta cu un design nou si inteligent, pastrand sigurant..
Afişare 1 - 40 din 400 (10 pagini)

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished