Stoc Epuizat

0 opinii
Diagonala (inch): 12.5
Tehnologie display: LCD LED
Producator procesor: Intel
Model Procesor: Intel Core i5-6300U
Tehnologie procesor: Intel Core i5
Frecventa procesor (GHz): 2.40
Cache: 3 MB
Familie Procesor: Intel Core i5
Capacitate RAM: 8 GB
Capacitate HDD: 240GB
Unitate Optica: Fara
Camera Web: NU
Greutate: 1.26 Kg
Wireless: DA
0 opinii
Diagonala (inch): 14
Tehnologie display: LED
Producator procesor: Intel
Model Procesor: Intel Core i5-7200U
Frecventa procesor (GHz): 2.50
Familie Procesor: Intel Core i5
Capacitate RAM: 8 GB
Capacitate HDD: 240GB
Unitate Optica: Fara
Camera Web: Da
Greutate: 1.60 Kg
Wireless: Da
16 opinii
Model Procesor: AMD Athlon II x2 B22
Frecventa procesor (GHz): 2.80
Capacitate HDD (GB): 250GB
Familie Procesor: AMD
Interfata HDD: SATA
Unitate optica: DVD-ROM
Capacitate RAM: 4 GB
Placa Video: ATI Radeon HD 4200
Retea integrata: Da
1 opinie
Format: A4
Tehnologie: Laser
Mod tiparire: Monocrom
Viteza de printare alb/negru: 66 ppm
Rezolutie la printare (dpi): 1200 x 1200
Interfata: USB si RJ-45
Viteza de copiere: 66 cpm
0 opinii
Placa video Dell GeForce GT 705, 2GB GDDR3, HDMI, VGA, DVI..
0 opinii
Pachetul include:Un detergent de caroserie, pentru curatarea urmelor poluarii si a hidrocarburilorUn produs pentru inlaturarea gudronului.Un curatitor..
0 opinii
Confectionat din cauciuc, se monteaza intre cureaua de sustinere si roata, protejand astfel jantele bicicletei. Pachetul contine un set de 2 buc...
0 opinii
Adaptorul Thule 9762 poate fi utilizat in tarile in care nu este permisa scoaterea numarului de inmatriculare de pe masina.Numarul se scrie de mana sa..
0 opinii
Thule Light Board 976 se ataseaza usor pe suporturile de bicicleta Thule HangOn 972/974 si Xpress 970.Se fixeaza prin intermediul chingilor pe suportu..
0 opinii
Thule Bike Frame Adapter 982 se monteaza intre tija de la sa si cea a ghidonului.Constructia adaptorului permite prinderea sa numai in cazul in care c..
0 opinii
Suportul de biciclete Thule BackPac 973, este conceput pentru a transporta doua biciclete, dar se poate achizitiona separat adaptorul pentru a treia b..
0 opinii
Indiferent cu ce tip de priza este echipata masina,Thule ofera solutii.In functie de necesitate se poate converti de la 13 la 7 pini cu ajutorul adapt..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Set de chingi prindere potrivite pentru suporturile de bicicleta Thule EasyFold XT si Thule VeloSpace XT...
0 opinii
Descriere- Presiunea de fixare este distribuita pe o suprafata mare pentru a minimaliza riscul de daune la cadre de carbon- Se potriveste cu toate tip..
0 opinii
Thule Wall Hanger 9771 este un accesoriu ideal pentru depozitarea functionala a bicicletelor si a suportilor de biciclete. Sarcina maxima suportata de..
0 opinii
Caracteristici:Thule HangOn 974 este un suport cu fixare pe carligul de remorcare, destinat transportului a 3 biciclete, cu prinderea prin atarnare. S..
0 opinii
Revolutionarul produs RaceWay este cel mai nou suport cu prindere pe hayon/ capota portbagaj pentru 2 sau 3 biciclete, dezvoltat de firma suedeza Thul..
0 opinii
Caracteristici:Revolutionarul produs RaceWay este cel mai nou suport cu prindere pe haion/capota portbagaj pentru 2 sau 3 biciclete, dezvoltat de firm..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Cu ajutorul acestei rampe, bicicleta se urca foarte simplu pe suportul de bicicleta cu prindere pe carligul de remorcare Clema premontata - ajuta la a..
0 opinii
Bicicleta nu trebuie ridicata, doar impinsa pe rampa pentru a fi fixata pe suportul de bicicleta.Cand nu este utilizata, rampa poate fi integrata in s..
0 opinii
Accesoriu pentru: Suport bicicleta pe carlig..
0 opinii
Caracteristici tehniceMarime - 110/55/53 cmGreutate - 4 KgVolum - 315 litriCulori - negruFiind realizata din material impermeabil de cea mai buna cali..
0 opinii
Kit adaptor necesar la instalarea suporturilor cu prindere pe haion BackPac 973..
0 opinii
Kit adaptor necesar la instalarea suporturilor cu prindere pe haion BackPac 973..
0 opinii
Suportul de biciclete Thule BackPac 973, standard, este conceput pentru a transporta doua biciclete, dar se poate achizitiona separat adaptorul pentru..
0 opinii
Prin simpla atasare a rotii de transport Thule 9173 in partea inferioara a suportului de bicicleta, transportul catre si de la masina al suportului de..
0 opinii
Clema premontata, ajuta la atasarea rapida a rampei de suportul de bicicleta.Se poate atasa la suporturile de bicicleta : Thule VelospaceThule Velocom..
0 opinii
Caracteristici:Suportul de bicicleta Thule Xpress 970 este o solutie economica si eficienta destinata transportului bicicletelor pe carligul de remorc..
0 opinii
Thule VeloSpace 939 XT 3 poate transporta pana la 3 biciclete. Pentru a creste capacitatea de incarcare la 4 biciclete, se achizitioneaza separat Adap..
0 opinii
Caracteristici:Capacitate sporita de incarcare permitand transportul de biciclete electrice si biciclete de munte grelePosibilitatea de a creste capac..
0 opinii
Caracteristici:In pretul produsului este inclus si adapatorul pentru a 4-a bicicleta - Thule 9261. Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transpor..
0 opinii
Caracteristici:Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 927 combina functionalitatea impresionanta cu un design nou si inteligent, pastrand sigurant..
0 opinii
Caracteristici:Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 926 combina functionalitatea impresionanta cu un design nou si inteligent, pastrand sigurant..
0 opinii
Caracteristici:In pretul produsului este inclus si adapatorul de a 4 a bicicleta - Thule 9261. Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transportata..
0 opinii
Caracteristici:Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 925 combina functionalitatea impresionanta cu un design nou si inteligent, pastrand sigurant..
0 opinii
Caracteristici:Thule RideOn 9503 este un suport pentru biciclete, cu o mare capacitate şi funcţionalitate. Prin sistemul de cuplare Smart, se ataseaza..
0 opinii
Thule RideOn 9502 este un suport pentru biciclete, cu o mare capacitate şi funcţionalitate. Prin sistemul de cuplare Smart, se ataseaza pe diverse tip..
Afişare 1 - 40 din 400 (10 pagini)

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished