An nou, preturi noi! 20.01.2017 - 27.01.2017

Categorii

Cum Cumpar

Calculatoare second hand » Cum Cumpar

Daca ati ales aceasta categorie inseamna ca aveti nevoie de ajutorul nostru , iar noi o sa va explicam in detaliu pasii care trebuiesc parcursi pentru cumpararea unui produs. Va rugam sa acordati atentie instructiunilor pentru evitarea problemelor ulterioare cumpararii.

-Inainte de toate trebuie sa va alegeti produsul dorit cu ajutorul categoriilor aflate in partea stanga a site-ului sau barii de cautare aflata in partea de sus a site-ului.
-Din rezultate obtinute alegeti produsul cu un clcik pe titlul acestuia sau pe poza. In imaginea de mai jos titlul si poza sunt incadrate in chenare portocalii.

Se alege produsul

-Dupa alegerea produsului dorit selectati butonul "Adauga in cos" care va va duce pe pagina "Cos Cuparaturi".

Se apasa butonul adauga in cos

-Cosul dumneavoastra de cumparaturi permite modificarea cantitatii produsului/ produselor cu ajutorul casutei "Cantitate". Tot de aici puteti elimina produsele nedorite bifand casuta "Sterge" din dreptul produsului nedorit, dupa care apasati butonul "Actualizeaza". In cazul in care doriti sa continuati cumparaturile apasati butonul "Inapoi" si urmati pasii anteriori.
-Casuta "Cupon voucher" se foloseste pentru a introduce numarul unui cupon in cazul in care ati primit voucher de la noi in urma unei achizitii anterioare. Voucherul poate fii folosit o singura data. (Voucher = Cupon de reducere)

Actualizare cos cumparaturi

-Pentru a merge mai departe cu comanda va rugam sa verificati inca o data produsele adaugate in cos cat si cantitatea si suma totala a acestora. Dupa verificare apasati butonul "Comanda" care duce catre pagina unde trebuiesc completate datele personale si tipul de plata.
-Va rugam sa completati campurile "Datele personale" si "Date persoana fizica" / "Date persoana juridica" cu datele dumneavoastra reale de contact. In caz contrar comanda dumneavoastra va fi anulata.
-Va anuntam ca toate datele completate de dumneavoastra sunt strict confidentiale.

Introducere date personale

-Dupa completarea datelor alegeti o modalitate de plata din urmatoarele:
-In cazul platii cu "Card"de debit sau de credit apasati butonul "Trimite"din partea de jos a paginii si completati mai departe datele pentru a putea finaliza plata.
-In cazul platii cu "Card Avantaj" va rugam sa calculati rata produsului cu ajutorul calculatorului aflat pe site si sa selectati numarul de luni in functie de preferintele dumneavoastra.
-In cazul in care doriti "Plata Ramburs" trebuie doar sa apasati butonul "Trimite" si comanda va fi trimisa la adresa completata de dumneavoastra ulterior.
-In cazul platii prin "Ordin de Plata" apasati butonul "Trimite" si in maxim 48 de ore veti primi factura proforma in baza care achitati produsele achizitionate. Factura va fi trimisa la adresa de email completata de dumneavoastra in campul "Date personale".

Metoda de plata

-Toate campurile marcate cu asterisc (* steluta) sunt obligatorii.
-Comanda va fi comfirmata telefonic de catre un reprezentant al firmei noastre in maxim 24 de ore de la data emiterii acesteia.
-Pentru mai multe detalii despre modalitatile de plata va rugam sa accesati pagina "Cum platesc?" de pe pagina principala

Blog Calculatoare ShopMania Anunturi Gratuite - Adauga un anunt gratuit
Cine suntem ? Prezentare InterLink Group SRL Like ?