Summer Black Friday (2024)

Termeni și Condiții

Elemente Definitorii

S.C. INTERLINK GROUP S.R.L. cu sediul in Str. Sfanta Treime Nr. 14, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2422/1997 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO9320017 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.INTERLINK.RO si a magazinului INTERLINK.

Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). Compania S.C. INTERLINK GROUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.


1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.InterLink.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea S.C. INTERLINK GROUP S.R.L. si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al S.C. INTERLINK GROUP S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa: office@interlink.ro


2. Accesul la Informatie si Confidentialitate

Compania S.C. InterLink S.R.L. permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.

Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei S.C. InterLink Group S.R.L.
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.interlink.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comeciale, numai in scopuri justificate.
Datele dumneavoastra personale mai pot fi folosite de catre compania S.C. Interlink Group S.R.L. pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii

a. Descrierea si disponibilitatea produselor

S.C. Interlink Group S.R.L. isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.interlink.ro. Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specifiicatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.interlink.ro fara o notificare prealabila.
Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe siteul www.interlink.ro. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.

b. Servicii oferite de S.C. Interlink Group S.R.L.

Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face numai in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de S.C. Interlink Group S.R.L. se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in baza unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit. Orice neconcordanta referitoare la produsul comandat se poate solutiona in maxim 14 zile de la primirea acestuia, ulterior acestei perioade nu se vor mai primi solicitari pe aceasta tema.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de transport aferente garantiilor vor fi suportate integral de catre firma Interlink Group(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma Interlink Group, clientul are obligatia de a trimite produsul catre InterLink Group numai prin firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution
Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu CEREREA DE RETUR! Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand CEREREA DE RETUR asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs. 
Pentru orice alta problema referitoare la o comanda care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu domnul Tunsoiu Cristian, email: office@interlink.ro

c. Garantia si service-ul produselor

Compania S.C. Interlink Group S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa accesati pagina garantia produselor.

d. Termenii si conditiile de livrare

Inainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei.
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.).
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma Interlink Group sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei)
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma Interlink Group(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma Interlink Group, clientul are obligatia de a trimite produsul catre InterLink Group numai prin firma de curierat Nemo Express.
In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana.
Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate.
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport dus – intors.
Pentru mai multe informatii legate de costurile de transport, va rugam sa accesati acest link: https://www.interlink.ro/transport


Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

e. Coduri Voucher, Promotii si AfiliereOnline

S.C. InterLink Grop S.R.L. Nu permite utilizarea cumulata a Voucherelor indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.
Voucherul cadou primit in urma unei tranzactii anterioare poate fi folosit la o singura comanda si poate acoperi maxim 50% din valoarea acesteia.
- Diferenta de bani in urma folosirii unui voucher este suportata de client.


Voucherele permantente de reduceri, obtinute in urma fluxului de vanzari (Voucherele Fidelizare client) se pot folosi la fiecare comanda.
Voucherul Fidelizare client poate creste in cazul in care comenzile clientului depasesc pragurile Bronze, Silver sau Gold.
Voucherul Fidelizare client poate sa scada sau poate fi retras in cazul in care clientul nu respecta termenii si conditiile de utilizare a acestuia.
Pe durata promotiilor desfasurate pe site-ul www.interlink.ro nu se pot folosi vouchere de reduceri cumulate cu promotia in curs, indiferent de forma acestora.
In timpul campaniilor de promovare cu reduceri la toate produsele de pe site, tichetele voucher nu pot fi folosite, deoarece sectiunea de aplicare voucher este inchisa.
In cazul in care sunteti distribuitor va rugam sa contactati agentii nostri de vanzari.
(Ex: Daca in timpul promotiei Happy Weekend folositi un voucher, fie permanent fie cadou, veti benefica numai de reducerea voucherului. Aceasta nu se cumuleaza cu reducerea promotiei)
(Ex: In timpul promotiilor de tip Black Friday / Aniversari / Mos Interlink e.t.c, voucherele nu se pot folosi si nici inlocui cu reducerea promotiei.)
Platformele de afiliere (de tip afiliereonline e.t.c.) sunt destinate exclusiv promovarii magazinelor online. 
Comenzile in scop personal, plasate prin platformele de afiliere se considera discount si atrag dupa sine anularea comisionului. (Ex: In cazul in care beneficiarul plaseaza o comanda prin prin link-ul de pe propriul site, prin programul de afiliere, comisionul va fi anulat.) 
In cazul in care clientul plaseaza o comanda pe site-ul www.interlink.ro, prin link-ul de pe propriul site si foloseste un voucher cadou sau voucher permanent, reducerea va fi anulata, iar clientul va beneficia doar de comisionul site-ului de afiliere.
La a doua abatere de acest gen, voucherul permanent scade la jumatate din valoare, iar la a 3-a abatere voucherul permanent va fi sters.
Clientul isi asuma riscul de a pierde voucherul permanent, reducerile si / sau promotiile existente din acea perioada si chiar inchiderea contului din programul de afiliere, fara posibilitatea de recuperare.
S.C. Interlink Group S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Voucherelor cat si Promotiilor din perioada curenta fara o instiintare anterioara.

Nota! Atat Voucherele cadou cat si Voucherele permanente NU se pot instraina altei persoane, NU se pot transforma in bani, bunuri sau alte servicii din cadrul companiei Interlink Group.
Clientul are responsabilitatea de a nota si retine codul alfanumeric al voucherului, indiferent de tipul acestuia.
Interlink Group NU isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea voucherelor, indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.


Valabilitate campanii:

Campania "Summer Black Friday" este valabila in perioada 01.06.2024 - 31.07.2024


f. Credite

Creditele reprezinta 5% din valoarea unei comenzi; aceste sume sunt cumulate in contul client si se pot utiliza pentru achitarea integrala sau partiala a uneia sau mai multor comenzi. 
Creditul se acorda la fiecare comanda online pe site-ul www.interlink.ro, indiferent de promotia existenta in acel moment, coduri voucher folosite sau discount-uri de distributie. 
In cazul in care folositi creditul existent la o comanda, nu veti primi alt credit pentru comanda respectiva. 
Creditele NU se pot instraina altei persoane, NU se pot transforma in bani, bunuri sau alte servicii din cadrul companiei Interlink Group. 
Acestea pot fi folosite strict pentru a achita integral sau partial una sau mai multe comenzi onine pe site-ul www.interlink.ro

In cazul in care un credit nu a fost folosit in 6 luni de la primirea lui, acesta va expira, si nu va mai putea fi folosit ulterior.

4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.interlink.ro includ TVA (19%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului, decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 

Compania S.C. Interlink Group S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 250 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.interlink.ro fara o notificare prealabila.


5. Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania S.C. Interlink Group S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau carte de credit online, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre S.C. Interlink Group S.R.L. la adresa de e-mail vanzari@interlink.ro sau prin fax, la numarul 021-210.12.96. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul S.C. Interlink Group S.R.L de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitate integral pentru a initia livrarea.


Comanda minima pentru plata online cu cardul este de 10 de lei iar pentru plata ramburs sau prin OP 100 LEI.


6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul InterLink au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.


7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

Site-ul www.interlink.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.interlink.ro
Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.interlink.ro.


8. Dreptul de anulare a comenzii si returnarea produselor

Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris S.C. Interlink Group S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 60 zile lucratoare de la primirea produsului (14 Zile conform OG 34/2014 art 9) sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Prin returnarea in acest termen ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) a produsului prin completarea CERERII DE RETUR. Produsele grad B au perioada standard de retur de 14 zile.

In acest caz consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul accepta sa suporte acele costuri. Pentru returul produselor Grad B, se platesc taxele de curierat dus-intors 25+25 lei.

Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea acestora, caracteristicilor si functionarii produselor.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru.

Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa completati formularul prezent la urmatoarea adresa https://www.interlink.ro/formular-cerere-retur


9. Obligativitatea privind Licente, Download si Standarde ISO.

a. Licentele pentru sisteme de operare

Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate, de S.C. Interlink Group S.R.L. prin intermediul siteului www.interlink.ro, vin fara software instalat, infara de produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.
Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul Interlik.
Licententa este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se instraineaza. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.

b. Download drivere de pe siteul www.interlink.ro

Driverele pentru majoritatea produselor comercializate de e S.C. Interlink Group S.R.L. prin intermediul siteului www.interlink.ro se pot gasi in sectiunea Drivere de pe pagina principala a site-ului. Acestea sunt descarcate gratuit de pe pagina producatorului si va ofera strict dreptul de instalare pe produsul achizitionat pentru functionarea diverselor componente/accesorii. Nu aveti drepturi legale asupra produselor de tip drivere, nu se comercializeaza, modifica, distribuie abuziv, nu se folosesc in nici un alt scop decat cel caruia au fost destinate.
Pentru produsele a caror drivere nu se gasesc pe site-ul www.interlink.ro, acestea se pot descarca gratuit de pe siteul producatorului.

Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu se angajaza in instalarea driverelor si nu este responsabila pentru instalarea gresita a driverelor descarcate de pe siteul www.interlink.ro sau alte siteuri externe inclusiv site-urile producatorilor.

c. Prevederile privind Standardele ISO

Potrivit legilor in vigoare produsele de tip monitoare LCD (TFT) cat si alte aparate/aparaturi cu ecran TFT sunt fabricate conform Standardului ISO14602-Clasa II. Acest standard permite existenta unui minim de 3 pixeli morti la livrare. Toate produsele de acest gen nu sunt considerate defecte potrivit celor mai sus mentionate.


10. Produse Refurbished, Produse speciale si Grad B

a.Produse Refurbished

Produsele Refurbished sunt produse reconditionate si repuse in vanzare.

Ele provenind din lichidari de stoc si/sau leasing-uri operationale.

Produsele Refurbished pot avea lipsa accesorii ca: cd-uri de instalare, manuale, cabluri de date si alte accesorii din pachetele standard.

b. Produse speciale

Produsele speciale sunt produse care nu prezinta defecte ca cele de tip Grad B, insa sunt produse care, dupa caz, pot fi: netestate, produse care nu beneficiaza de transport, produse care nu beneficiaza de garantie, produse care se ridica doar de la sediul firmei sau produse ale caror consumabile lipsesc.
Produsele speciale pot avea una sau mai multe caracteristici din cele mentionate mai sus, ele fiind afisate in titlul sau descrierea produsului. Astfel cumparatorul este anuntat ca produsul respectiv este special si va stii caracteristicile acestuia inainte de a il achizitiona.

c. Produse Grad B 

Produsele Grad B sunt produse care, dupa caz, pot avea probleme ca: display zgariat, pixeli morti, pete pe display, lovituri, lipsa componente fizice, zgarieturi, indoituri, bucati sparte sau cu alte defecte de ordin fizic. 
La toate produsele de tip Grad B defectul este detaliat in lista de specificatii, in titlul acestora si in poza (in anumite cazuri), astfel cumparatorul va fii informat despre caracteristicile produsului respectiv inainte de a il achizitiona.
Toate produsele de Grad B beneficiaza de garantie si service la fel ca celelalte produse cu exceptia faptului ca in garantie nu se repara defectele deja mentionate anterior comercializarii acestora.


11. Informații privind DEEE (Ecoptax / taxa de reciclare mediu)

Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot conține substanțe periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sănătății umane în cazul în care nu sunt colectate separat. Având în vedere prevederile OUG 195/2005 referitoare la protecția mediului și OUG 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții vor avea în vedere următoarea:  cumpărătorii au obligația de a nu elimina deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) ca deșeuri municipale nesortate și de a colecta separat aceste DEEE.

Ordinul nr. 1503/2017 publicat de Ministerul Mediului modifica si completeaza metodologia de calcul a taxelor si contributiilor la Fondul pentru mediu, introducand de la 1 ianuarie 2018 OUG 5/2015, Art 34 care defineste taxa ecopTAX®.

Nu se plateste ecopTAX® pentru componentele sau elementele unui echipament (componentele electrice sau electronice care fac parte din circuite electrice sau electronice, steckere, socluri, blocuri terminale, etc) ci doar asupra unui echipament complet (calculatoar, laptop, sistem AIO, UPS, imprimanta etc). Aceasta taxa reprezinta o garantie a reciclarii si insumeaza costurile de colectare, tratare si eliminare nepoluanta a echipamentelor electrice si electronice devenite deseuri. 

Mai multe informatii despre ecopTAX® pot fi gasite pe site-ul ECO-Point, organizatia non-profit care se ocupa de colectarea acestei taxe.

http://www.eco-point.ro/ce-este-ecoptax/


NOTA !

Conform normelor in vigoare, compania S.C. Interlink Group S.R.L. este absolvita de orice vina privind problemele, defectiunile sau caracteristicile produselor Speciale si Grad B deoarece cumparatorul este pus in trema cu acestea inante de achizitionarea acestor produse. Astfel prin cumpararea produselor respective, clientul accepta termenii si conditiile impuse.


Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished