An nou, preturi noi! 20.01.2017 - 27.01.2017

Categorii

Despre Noi

Calculatoare second hand » Despre NoiINFORMATII GENERALE

InterLink Group este o companie nationala ce a luat nastere in 1997 cu gandul de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de echipamente IT la preturi avantajoase. Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, am devenit importatori directi ai produselor comercializate, a crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii". Am ajuns in 2016 cu o echipa de 30 de oameni specializati cu ajutorul carora am ajuns la o cifra de afaceri de peste 2 mil euro. Ne-am focalizat atentia si astfel am ajuns sa multumim peste 99% din clientii nostri, avand anual un portofoliu de peste 10.000 de clienti care apeleaza la serviciile si produsele noaste.

CURIERAT RAPID

Pentu a fi cat mai aproape de clientii nostri, oferim transport gratuit clientilor ce achizitioneaza produse ce depasesc suma de 150 lei. Trimitem coletele prin cele mai renumite firme de curierat rapid de pe piata interna. Astfel produsele noastre ajung oriunde in tara cu ajutorul celor de la FAN COURIER, NEMO EXPRESS si GLS. Toate comenzile ajung la clientii nostri in 24, maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

IMPORT / EXPORT

Primul import de echipamente IT a fost facut in 1997. De atunci si pana in prezent sunt lider pe piata nationala de echipamente IT second hand si refurbished, importand direct de la sursa, fara alti intermediari. InterLink Group importa lunar mii de produse second hand si refurbished ce sunt comercializate dupa teste indelungate, facute de specialistii nostri pentru a multumi clientul.

EURO 200

Din anul 2005 InterLink Group face parte din programul Guvernamental Euro 200, unde impreuna cu statul ajutam copii fara posibilitati, pentru a fi in pas cu tehnologia si totodata sa aibe acces la informatii si educatie. Facem fata cu brio acestui program cu o experienta de 11 ani timp in care am facut peste 25.000 de copii fericiti.

REFURBISHED - WINDOWS GRATUIT

Pe langa echipamentele noastre IT second hand, comercializam si produse refurbished. In comparatie cu produsele second hand, cele refurbished beneficiaza de 36 de luni garantie si Windows Gratuit. Acesta poate fi Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 8.1 si Windows 8.1 Professional. Interlink este partener oficial al programului HP Refurbished si al programului Microsoft Registered Refurbished.

Dintre Clientii InterLink Group

Blog Calculatoare ShopMania Anunturi Gratuite - Adauga un anunt gratuit
Cine suntem ? Prezentare InterLink Group SRL Like ?