Summer Black Friday (2024)

Despre Noi

INFORMAȚII GENERALE

Interlink Group este o companie privată ce a luat naștere în 1997 cu gândul de a satisface nevoile cât mai multor clienți în materie de echipamente IT la prețuri avantajoase. Odată cu creșterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile și rapide, am extins și diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi și refurbished, am devenit importatori direcți ai produselor comercializate, a crescut numărul angajaților și încetul cu încetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garanția Calității". Am ajuns în 2016 cu o echipă de 30 de oameni specializați cu ajutorul cărora am ajuns la o cifră de afaceri de peste 2 mil euro. Ne-am focalizat atenția și astfel am ajuns să mulțumim peste 99% din clienții noștri, având anual un portofoliu de peste 10.000 de clienți care apelează la serviciile și produsele noaste.

CURIERAT RAPID

Pentu a fi cât mai aproape de clienții noștri, oferim transport gratuit clienților ce achiziționează produse ce depășesc suma de 150 lei. Trimitem coletele prin cele mai renumite firme de curierat rapid de pe piața internă. Astfel produsele noastre ajung oriunde în țară cu ajutorul celor de la FAN COURIER, NEMO EXPRESS și GLS. Toate comenzile ajung la clienții noștri în 24, maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

IMPORT / EXPORT

Primul import de echipamente IT a fost făcut în 1997. De atunci și până în prezent sunt lider pe piața națională de echipamente IT second hand și refurbished, importând direct de la sursă, fără alți intermediari. Interlink Group importă lunar mii de produse second hand și refurbished ce sunt comercializate după teste îndelungate, făcute de specialiștii noștri pentru a mulțumi clientul.

EURO 200

Din anul 2005 InterLink Group face parte din programul Guvernamental Euro 200, unde impreuna cu statul ajutam copii fara posibilitati, pentru a fi in pas cu tehnologia si totodata sa aibe acces la informatii si educatie. Facem fata cu brio acestui program cu o experienta de 11 ani timp in care am facut peste 25.000 de copii fericiti.

REFURBISHED - WINDOWS GRATUIT

Pe langa echipamentele noastre IT second hand, comercializam si produse refurbished. In comparatie cu produsele second hand, cele refurbished beneficiaza de 36 de luni garantie si Windows Gratuit. Acesta poate fi Windows 10 Home si Windows 10 Pro.

Dintre Clientii InterLink Group

 

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished