Summer Black Friday (2024)

Licențe Windows

SC. Interlink Group SRL - Microsoft Registered Refurbisher

Microsoft Registered Refurbisher este un program conceput pentru distrbuitorii de produse refurbished. Acesta ofera posibilitatea distribuitorului de a comercializa produse refurbished precum laptopuri, calculatoare, servere sau sisteme complete cu licente Microsoft preinstalate. Exista 2 tipuri de licente puse la dispozitie de catre Microsoft si anume: Commercial Licenses – destinate oricarui tip de utilizator sau afacerilor mici si mijlocii. Citizenship Licenses – destinate institutiilor educationale, organizatiilor non-profit sau altor persoane autorizate. Licentele Microsoft Refurbisher sunt o buna investitie pentru persoane autorizate si intreprinderi mici si mijlocii ce au un buget redus pentru achizitionarea echipamentelor necesare. Acestea se pot achizitiona numai impreuna cu un produs de tip laptop, server, computer sau sistem desktop si au costuri reduse in comparatie cu licentele noi.

Pentru detalii suplimentare despre acest program accesati site-ul Microsoft.

Licentele Microsoft Registred Refurbisher se pot achizitiona numai impreuna cu un produs din urmatoarele categorii:

Atentie! Licentele Microsoft Refurbisher se pot achizitiona numai impreuna cu un produs din categoriile mai sus mentionate.

Dacă ai cumpărat un sistem cu licență Windows 10 care nu este prevăzut cu etichetă răzuibilă tip COA (Certificate of Authenticity) înseamnă că ai primit o licență digitală, atestată de factură și eticheta GMRL (Genuine Microsoft Refurbisher Label). Prin urmare nu trebuie să-ți faci griji pentru activare deoarece Windows 10 se va ocupa automat de acest aspect, de îndată ce ai realizat o conexiune la internet. 

”Ce este oare eticheta GMRL?” te întrebi. Răspunsul este că începând din iulie 2021, Microsoft a renunțat la sistemul COA (etichetă răzuibilă) și l-a înlocuit cu sistemul de licențiere digitală pentru partenerii săi MAR (Microsoft Authorized Refurbisher). Pentru a dovedi autenticitatea sistemelor cu licență digitală, eticheta răzuibilă COA a fost de asemenea înlocuită cu eticheta holografică GMRL (Genuine Microsoft Refurbisher Label), aceasta din urmă fiind prevăzută cu cele mai recente caracteristici de securitate în domeniu care cuprind elemente unice printate cu UV. Scopul etichetei GMRL este să permită consumatorilor validarea faptului că dispozitivul pe care-l achiziționează a fost recondiționat de către un furnizor de servicii de recondiționare autorizat Microsoft.

Primești ofertele speciale direct pe adresa ta de e-mail!

Drept de autor © 1997 Calculatoare Refurbished